Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /customers/f/e/d/dianajune.dk/httpd.www/wp-content/themes/oceanwp/inc/walker/menu-walker.php on line 360 Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /customers/f/e/d/dianajune.dk/httpd.www/wp-content/themes/oceanwp/inc/walker/menu-walker.php on line 360 Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /customers/f/e/d/dianajune.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ocean-extra/includes/walker.php on line 151 Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /customers/f/e/d/dianajune.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ocean-extra/includes/walker.php on line 151 Om Mig

Om Mig

Mit navn er Diana June Pedersen og jeg er uddannet psykolog fra København og Manchester Universitet. Jeg er 46 år og bor med min familie på Amager.

Med mig får du et engageret, målrettet samtaleforløb, hvor det er tydeligt, hvad vi gør og hvorfor vi gør det. Terapi foregår via samtale, men samtale er ofte ikke terapi nok i sig selv – hvis vi ønsker, at noget skal være anderledes, skal vi GØRE noget andet og noget mere.

Jeg tilbyder samtaler på Dansk, Engelsk, via telefon, i dit hjem og i min praksis på Amager.

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere.

Erfaring

Jeg har flere års erfaring med behandling og rådgivning af større børn, unge og voksne gennem privat psykologisk praksis og via sygdomsbekæmpende organisationer. Jeg har derfor bred klinisk erfaring fra min kontakt med mennesker, som henvender sig på forskellige grundlag af forskellige årsager.

Jeg har meget erfaring med behandlingen af de psykologiske problematikker, som kan følge både patienter og pårørende, når kronisk og alvorlig somatisk sygdom rammer. Jeg har i særdeleshed erfaring med håndteringen af de psykologiske belastninger, som følger med cancersygdomme, hjertesygdomme og gigtsygdomme.

Da jeg også er uddannet sygeplejerske, har jeg en praktisk generel, bred viden og erfaring inden for sygdomme, deres behandling, behandlingssystemets rolle og påvirkninger, samt hvad det kan kræve og betyde at blive patient og pårørende.

“Man can alter his life by altering his thinking"

― William James

Uddannelse

2019 Basal og Klinisk Sexologi v/Sexologisk Klinik Rigshospitalet og Københavns Universitet

2018 Complicated Grief workshop v/ Katherine Shear

2016 – løbende: Metakognitiv efteruddannelse v/ Neokognitivt Institut

2016 FIT – Feedback Informed Intervention workshop v/ Scott Miller

2014 Kroniske smertepatienter v/ Seminarer.dk

2014 Mindfulness Meditation workshop v/ Jon Kabat-Zinn, KBH

2011-2012 2-årig efteruddannelse i Narrativ Psykoterapi v/ Narrativ Praksis, KBH

2010-2011 Grunduddannelse i Hypnoterapi, Hypnose til behandling af kroniske smerter, Depression og Hypnoterapi v/ Psykologfaglig Selskab for Klinisk Hypnose

2009 Instruktør i Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi & Stressreduktion v/ Center for Kognitiv Terapi og Supervision CEKTOS, KBH

2008 Psykolog Cand. Psych. v/ Københavns Universitet

2003 Bachelor i Psykologi v/ Manchester University

1998 Bachelor i Sygepleje/Sygeplejerske

Close Menu